Coaching, iets voor jou?!

Coaching wordt vaak gezien als alleen iets voor hoger management of voor mensen die “de weg” een beetje kwijt zijn. Coaching wordt daarnaast nogal eens gezien als iets zweverigs of engs. Als jij ook zo tegen coaching aankijkt, dan wil ik je graag duidelijk maken dat mijn ervaring is dat coaching juist het tegenovergestelde is!

Coaching is een unieke gelegenheid om met de vragen die jij hebt of met onderwerpen waarmee jij verder wilt komen aan de slag te gaan. Door middel van coaching leer je invloed te krijgen op je situatie. Je krijgt helderder wat er aan de hand is en je leert oplossingen te vinden/creëren voor de aanwezige vragen en/of problemen.
De kracht van coaching is dat je in een veilige omgeving actief gaat werken aan de onderwerpen/vragen die jij belangrijk vindt. Hierbij zal je ervaren dat de vragen minder groot en heftig worden, dat je perspectieven gaat zien en dat je voelt dat je krachtiger en energievoller wordt!
Het coachtraject wordt al snel als quality-time en een waardevol cadeau ervaren!

Het maakt niet uit of je ondernemer, leidinggevende of medewerker bent, of je individueel of met je team gecoacht wilt worden……coaching is voor iedereen, dus ook voor jou!